Flash workflow editor - no labels

I'm working in a multilanguage JIRA environment and after upgrading to version 5.0.4 I've found that the flash visual workflow editor has lost all label values and only shows the variable names.

At the same time when working in one language all of a sudden you'll find pieces of text (belonging to the JIRA interface) that have switched to another language.

anyone has a solution?

thanks,

Jacques.

1 answer

It looks like a Plugin problem to me... Have you installed any language pack plugin? Check if you have any plugin without being updated.

And the problem you mentioned about other languages it's a very common bug, here it is a question about this:

https://answers.atlassian.com/questions/48199/accepted-translations-don-t-apply-please-vote-on-my-jira-issue

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in Jira

Join our webinar: How 1B+ feature flag events helped us build the new Jira

Every time you release software, there's a bit of risk – that there's a bug, that something breaks, or that the feature doesn't resonate with customers. Feature flagging helps make high stakes s...

133 views 0 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you