Custom field and filter

Hi,

I have something strange:

I have created a custom field "Value" which it is a select box with values 1->10.
Ok, it works correctly

But when I want to filter, some issues do not appear (and they should be included).

For example, a simple request on a specific issue:
The issue FX-9703 have no "Value" so when I make this request:
project = FX AND key="fx-9703" -> I see  my issue(normal)
project = FX AND key="fx-9703" and Value != empty -> I don't see the issue (normal)
project = FX AND key="fx-9703" and Value = empty -> I don't see the issue( it is NOT normal, I should see the issue)

For another issue (with no "Value" like fx-9703), no problem
project = FX AND key="fx-9781" -> I see  my issue(normal)
project = FX AND key="fx-9781" and Value != empty -> I don't see the issue(normal)
project = FX AND key="fx-9781" and Value = empty -> I see the issue (normal)

Someone would have an idea why I have this behavior ??
Perhaps the custom field name "Value" could be problematic ??

Thanks for your help !!

Kind regards

Eric

 

1 answer

0 votes

Can you try re-indexing the project?

Thanks, it works !!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Thursday in Jira

Updates to jira.atlassian.com give you visibility into what's coming in Jira Server and Data Center

Hello, Community! My name is Gosia and I'm a Product Manager on Jira Server and Data Center here at Atlassian. Since 2002 when we launched our public issue tracker, jira.atlass...

471 views 1 14
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you