some users not showing up in the list when I try to tag them in comments

When I try to tag a user in a comment with "@" it does not show all users in my organization anymore.  This was always working with version 6.4.9, but we just recently upgrade to 7.1.4 and now it doesn't work when I search for some users, I can't find the pattern for those that work and those that do not work.

2 answers

0 vote
Mikael Sandberg Community Champion May 03, 2016

Check to see that the group that your users belong to have Browse Users permission set under Global Permission. They made changes to the permission scheme in 7.0.x

I'm not sure it's a permission thing, but I will check.  I'm an admin for the whole setup and it happens to me, and it doesn't happen to all users that I try to mention, can't find the pattern on why I can mention some and not others, but I can assign those same users to a ticket.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in Jira

Join our webinar: How 1B+ feature flag events helped us build the new Jira

Every time you release software, there's a bit of risk – that there's a bug, that something breaks, or that the feature doesn't resonate with customers. Feature flagging helps make high stakes s...

100 views 0 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you