create issue screen wont update

I have two issue types with the same screen, nevertheless, when I try to create an issue with one issue type I just created the screen wont update and it will still use the default. As you can see below, the field configuration and the screen are the same for the Prd_MSX and PRD_Pleth

image2016-4-11 11:46:28.png

But as you can see below, the create issue screen are still different

 

image2016-4-11 11:47:48.pngimage2016-4-11 11:48:8.png

 

Any ideas why could this be happening?

2 answers

1 accepted

Thanks Nic, you nailed it. The custom field contexts were the issue.

0 vote

Check that the custom field contexts are correct (i.e. the fields are valid for both issue types), and check the field configurations for them as well.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

246 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you