Why is Structure plug-in not uploading?

I am able to get the license generated and download to my computer, but when I try to upload the plug-in to my JIRA admin is keeps erring out. I need to test the plug-in. Any troubleshooting as to why it is not loading?

2 answers

This widget could not be displayed.

Have you tried installing it directly from the marketplace (i.e. using "find new add-ons")?

I am unable to connect directly due to firewall rules set by my company unfortunately

Ok.  So you need to use "upload".  What error are you getting, does it just time out?

Can you check the log to see what it's doing at the time of uipload?

I requested tech to pull, I do not have the permissions to grab the logs. Until I can get that, I dont have anything specific. It doesn't seem to be a time out issue I don't think. :(

This widget could not be displayed.

Hi Andrea,

Most likely this is not an issues specific to Structure, but a problem with the add-on manager. Does it just get stuck with the loading screen?

Thanks,

Eugene

[ALM Works]

Good point, this is not a fault of Structure!  I see it happen more often with larger add-ons (Portfolio, Structure, Script Runner, etc), and it's not the fault of the add-on.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

179 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you