It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Reply button missing from Atlassian Community

Good Morning,

I asked a question (Ask the Community) last week and received a great response!  I wanted to reply to the person and filled out the "reply" box but I am not able to send it.  I do not have a Reply Button, enter doesn't send the message and I've clicked on every button on the page which I think is a hot link.  What am I missing.

 

Thanks

Odell

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

I've visited your question and checked.  There is a reply box, but no button until you put some text into the reply.

If you're not getting the reply button, I've seen that before when using IE to browse.  I thought that had been fixed, but I'd want to check that the javascript on the page is not throwing errors.  Also, do you get the same display as I do?  After putting some text in a reply box, what do you have?

The issue is with IE.  I'm using Chrome now and I see the reply button.

Thanks

Odell

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published in Jira

Jira Cloud for Google Sheets: Automatically Refresh Your Data!

Remember that time you realized it was possible to refresh your Jira data in Google sheets with just one click? What if we told you that you can now get the latest data with no clicks at all?! Zero! ...

265 views 3 9
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you