Plugin loading but not displaying

I've created a plugin and was working properly, when I tried to access it today from JIRA I saw the following

As normal it starts by reporting Loading add-on Retainer Tracker Plus.

 After a while it changes to Add-on Retainer Tracker Plus is not responding. Wait or cancel?

What's interesting is that when I inspected the element to see if there was an js errors that were preventing the plugin to load I saw that the iframe was fully loaded.
What could cause this?  It's difficult to explain so please feel free to ask questions to better understand the issue. 

1 answer

0 votes

So you saw all of your HTML content inside the iframe when you inspected it? Did you include all.js in your iframe as explained here? https://developer.atlassian.com/static/connect/docs/guides/getting-started.html

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

2,876 views 12 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot