Notification for Issue Created not firing

Very recently, and I swear nothing has changed that should affect this - (I checked the audit log too), notifications on Create have stopped being sent for one workflow/project.

The assignee is set using the component, to an email group.

All other events seem to fire fine and send email to this group.

I checked the post function on create and it has the fire event Issue Created last

I checked the notification scheme is assigned to the project and that Issue created notification has current assignee.

On JIRA 6.3.12

Help!

1 answer

Thanks Gabrielle, not stuck I'm afraid. Off to re-check the mail log to make sure it definitely wasn't fired now. anyone know if there is a log to check the actual firing of the event and any errors...

Try enabling the JIRA Debug Level (https://confluence.atlassian.com/display/JIRA/Logging+and+Profiling). Then try to tail the logs while you are creating a ticket. There are multiple logs in the server depending on what you configured.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 18, 2018 in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

26,765 views 2 7
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you