Application link to Bitbucket partially working- create branch missing

Everything was working fine until yesterday our bitbucket server went offline for a while. It's fixed now, but in jira the "create branch " button is now missing. I can still see the previous branched, pull requests and commits, but I cannot create a new branch.

The application links page tells me everything is ok. What do I do?

Thanks,

PhilipApplink1.PNGApplink2.PNG

2 answers

0 vote

Hi Philip! Have you tried removing the application link and re-adding it again? In case you need it, here are the instructions:  Linking Bitbucket Server with Jira. If after that the "Create branch" is still not showing up, please let us know so we can continue looking into it.

 

Regards,

Ana

Fixed by going to setting in one of the projects -> development tools and hitting refresh 

Glad this is working for you now, Philip :)

Have a good day!

Ana

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published 52m ago in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

41 views 3 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you