After installing on Windows, I was not promped to run the setup. How can I start it?

I performed the install on Windows 64 version. It says there is a prompt the first time you connect to run the setup, however I was just presented with a login screen. How can I get the setup to run?

Thanks,

Bill

2 answers

This widget could not be displayed.

Are you, by any chance, pointing to an existing DB?

No. This was a clean install. I ran the atlassian-jira-5.0.3-x64.exe and followed the instructions. After prompting to run as a service, it asked to close the installer and launch the site. When the site loaded in the browser, it was only the login page.

This widget could not be displayed.

Hi there,

JIRA setup wizard trigger when the following parameter at JIRA.cfg.xml (located in JIRA HOME Directory)

<setupStep></setupStep>

If the above parameter stated is "complete" than JIRA won't trigger the setup wizard. Since this is a clean install, we highly recommend you to emptied the configured HOME directory to trigger the setup wizard.

Hope it helps.

Cheers,
Septa Cahyadiputra

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

223 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you