"The user does not exist" error while Component Lead.

Was not able to find a defenitive answer to this question. We have server hosted version 7.3.0 of JIRA Software.

We have been using components for a while now, but recently tried to change the Component Lead of various components.

The search field works, where user list is populated, but on selecting a name it says user does not exist. Please suggest a solution or a work around.

1 answer

1 vote

Could be due to this bug. 7.3.0 is affected.

https://jira.atlassian.com/browse/JRASERVER-62649

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published May 21, 2018 in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

1,026 views 7 18
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you