Issues with creating Subtasks and running reports

Mistry_ Tina _Project Manager_ March 21, 2024

I've tried on both Chrome and Edge, Using VPN, and clearing my browser. Nothing seems to be working.

2 answers

0 votes
Stephen Wright _Elabor8_
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
March 21, 2024

Hi @Mistry_ Tina _Project Manager_ 

What error message do you receive?

I'd try using Firefox also. And you can also try disabling Chrome apps, sometimes these can cause issues.

Ste

Mistry_ Tina _Project Manager_ March 21, 2024

No Error messages recieved for both issues

 

Report issue - for both Chrome and Edge (company's preferred browser)

So when I click on Reports,  It takes me to the main page where I view all the available reports I can create. When I click on the Velocity report, the Blue processing line at the top takes a while and then  nothing appears.

Screenshot 2024-03-21 133603.jpg

Sub Task Issue.

When creating a new task, I am unable to create a subtask. After clicking on Create, it nothing happens. The cursor just continues to flash in the title field. Its like the Create button doesn't work.

Screenshot 2024-03-21 133943.jpg

 

 

Stephen Wright _Elabor8_
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
March 21, 2024

What about disabling chrome extensions and/or Firefox?

Ste

0 votes
Jack Brickey
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
March 21, 2024

Hi @Mistry_ Tina _Project Manager_ , welcome to the community.

Let's separate out the two activities since they are quite different. When you attempt to create a subtask how are you doing so and what error do you receive if any? Regarding running reports what type of report can you please explain in detail? Maybe some screenshots would help to explain your dilemma. Finally are others able to create subtasks and run these same reports?

Jack Brickey
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
March 21, 2024

Are others seeing this issue? Typically I would point o a browser or browser extension conflict. However you are seeing on two browsers. If others are seeing this please report to Atlassian support.

Mistry_ Tina _Project Manager_ March 21, 2024

Nobody else has experienced this issue unfortunately.

Jack Brickey
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
March 21, 2024

I assume you verified you have a good connection? Have you rebooted your system? Can you log in via a different computer to see if it is somehow your account (unlikely) or your specific computer.

Mistry_ Tina _Project Manager_ March 21, 2024

Hello. Yes I have excellent connection. This issue seems to be happening both when I’m working in the office and when I’m at home. 

I haven’t tried logging in from someone else’s computer. I would need to do this when I’m back in the office which will be next Tuesday. 
I might try and see if I can log in from my mobile phone. 

Mistry_ Tina _Project Manager_ March 22, 2024

So i tried from my iPhone via the Jira app. It allowed me to create a subtask against a task so all good there. But not so practical for me to use my phone. I guess this sounds like a Laptop issue. I will speak to the IT service desk at Sky and see if they can help with the Laptop issue. Thanks

 

Like # people like this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
PREMIUM
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events