Issue when Starting a Sprint

Hi,

When starting a Sprint, some issues go to the active sprint but the remaining stay at the original Sprint. This means we end up with both an active sprint ABC and sprint ABC and the issues split among the two.We then have to manually move the issues to the active sprint.

I checked both jira and greenhopper logs and found nothing suspicious.

This is GH 6.1.4.2

Has anyone experienced this by chance?

Thank you!

1 answer

1 accepted

Adolfo, can you provide exact steps to reproduce it? Perhaps a screenshot would help too.

Cheers

This is when I start the sprint:

This is what I get (note that 5 issues where not included in the active sprint):

Adolfo, this issue would be better handled by Atlassian Support, considering it needs further investigation.

Please raise a support ticket at https://support.atlassian.com to have an engineer's help.

I hope it helps.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Mar 28, 2018 in Jira Software

Can a company’s culture make or break agile adoption?

Can a new-to-agile team survive and thrive in a non-agile culture? If so, what advice would you give to those trying to be agile in a non-agile culture? What's the key(s) to success? Share your thoug...

12,063 views 15 13
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you