Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Board does not load

Hi. Created a second board in a project. 

When I select the board, never loads. 

Why is it not working? 

3 answers

2 accepted

0 votes
Answer accepted

The first things to check is your web browser. Jira dropped support for internet explorer, so you'll want to make sure you are using a supported browser.

https://confluence.atlassian.com/cloud/supported-browsers-744721663.html

 

Next you can clear your cache, I've seen the browser cache cause errors with board loads so this may be the cause.

Finally I would contact your admin to see if there are any permissions issues that could be preventing your board from loading.

Hi. Did all 3, thanks

i'm using chrome

0 votes
Answer accepted
John Funk Community Leader Oct 27, 2020

Hi Ana - Welcome to the Atlassian Community!

Can you share the error with us? 

Also, how many issues will the underlying Board Filter return? If it is a very large amount, that might be why the board won't load. 

The board is new, no issues in it :(

I just get a circular symbol in the screen, loading I guess, but does not load.

devtools failed to load source map.load timeout

John Funk Community Leader Oct 27, 2020

Are other users getting the error? Or just you? Have your tried with a different browser?

ghazal I'm New Here Jun 09, 2021

I have the same issue with the Marketing board! and using chrome for that and trying to clear cache but not work!

hi All, 

did this issue got resolved . i am experiencing the same problem and keen to now how to fix it 

Thanks 

Rob 

John Funk Community Leader Jun 18, 2021

Ghazal and Robert - It is always better to create a new question as many more people will see it. Also, each situation is often different and the solution might be different. Only people on this thread will see your message. I suggest you create a new question to get assistance.

DevTools failed to load SourceMap: Could not load content. load timeout

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Marketplace Apps & Integrations

☕️ Monday coffee with Jexo: Weekly Atlassian news roundup | 21st June 2021

Hi community 👋, as every Monday we're bringing you a quick update on what happened in the Atlassian ecosystem last week. There were a few interesting events like for example the announcement of th...

24 views 0 4
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you