Fields selected after doing Configure Fields > Custom don't appear again when creating a new issue

We have a user who did a Configure Fields then Custom so that he can select all the Fields that he wants to appear every time he creates a new issue. However every time he does create a new issue all the fields that he previously selected all become unselected and he has to keep selecting them again so that he can see his fields. Could this be a browser issue?

 

1 answer

I'd be interested in the answer to this question as well as we have a user experiencing the same problem.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

73 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you