Attachments plugin does not work on specific project

We have an issue with attachements plugin on single specific project. When user adds an attachment it is not displayed on issue page. Atachments block stays hidden. Is this a known issue? How can we fix it?

1 answer

0 votes

Hi Semen,

What attachments plugin is this?  You will want to check the permissions for the user and the attachment add-on itself may have permissions of it's own that need to be setup.

If this is in regards to Service Desk, there is an older bug you may be running into that you can find at JSDSERVER-43 that provides a work around. Review the description and see if that matches your issue.

Cheers,

Branden

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Teodora [Botron]
Published Thursday in Marketplace Apps

Jira Inferno: The Nine Circles of Jira Administration Hell

If you spend enough time as a Jira admin - whether you are managing a single, mid-sized instance, a large enterprise one or juggling multiple instances at once - you will eventually find yourself in ...

277 views 0 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot