Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,462,689
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Wiki Style Renderer for Custom Field missing Add attachment link

I have created a Multi line custom field and change the renderer to wiki style. 

When I try to create an issue containing this custom field - the attachment link is missing, where as it appear for default description field in other project. 

Please see the screen shot below

Image 1 - attachment option available (highlighted in red)

jira issue1.png

 

Image 2 - attachment option not available

jira issue 2.png

 

The image 2 create issue screen contains multiple multi line custom fields. What I am trying to achieve here is each and every multi line custom field should show the attachment option.

 

Please help  

1 answer

0 votes
Sam Hall Rising Star Nov 30, 2016

Hi Srikanth,

If you add the Attachment field to your screen, the button will show.

For example:

Without Attachment field on screen:

without-attachment.jpg

With Attachment field on screen:

with-attachment.jpg

Sam

I am facing the same issue.

I have created a multi line text field and changed its Renderer to Wiki Style Renderer.

When I try to create the issue in the same tab and the Create Issue screen comes as a pop up in the same tab, the attachment button is VISIBLE, but when I try to create issue by right- clicking on the Create button and choosing option: Open in a new tab, the attachment button is INVISIBLE. I am trying this with jira-admin id and it has the permission to add attachment and system field Attachment is added in the screen. 

Any help would be appreciated.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events