Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,467,278
Community Members
 
Community Events
177
Community Groups

Thumbnails displaying overlapping text in Chrome

Edited

Please see screenshots. Users are experiencing this issue in Chrome when viewing requests made in Jira Service Desk. The user is using the application in full-screen mode. All Chrome settings (flash, java, images, etc.) are enabled and we have already tried clearing cache. Has anyone ran into this issue before?2.png1.png

3 answers

Hey All,

I just had the same thing happen to me. Most of my team didn't replicate and incognito mode worked. This led me to believe it was a caching issue. Once I cleared all private data for the last 7 days and reloaded Chrome it corrected itself. 

Hope this helps!

Joe,

Thanks for your response! I have reached back out to the user who raised this issue and have gathered the following info.

More than one user on the team is experiencing this. Also, our IT team has removed the ability for us to open incognito mode on Chrome.

Is there anything else I can try?

0 votes

Hey there Evan, that's quite unusual. Just to confirm, this only happens in Chrome, and for one particular user? If it does not happen in other browsers, then that narrows it down to Chrome. To test if this is related to browser settings or content, could the user try using incognito mode and confirm if it shows up properly?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events