Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

I'm missing user icons in my board, while another user can see them on the same URL!

Hi folks.

 

When looking at my board page, i'm missing all user icons -- see the attached image.

Screen Shot 2019-05-16 at 11.04.14 AM.pngOn a coworker's machine, the same URL shows an avatar icon for one of those 2 user indicators.

 

I tried clearing my cache and bringing the page up in a different browser and no luck.  Looking at chrome developer tools, it doesn't look like any of the requests are failing.

 

Any advice on what this is or how I can resolve?

 

Thanks!

Jason

2 answers

0 votes

Hello Jason,

The avatar filters you pointed in the board display two things:

1 - Users who have issues assigned in the board

2 - Your own user - Independently if you have or not issues assigned to you

That been said, your own user can display for yourself in the board, however, it will not display for other users.

Can you please confirm if the user who avatar is appearing in the board is not the own user who is accessing it?

Is the same user also appearing for you without any avatar or is it not appearing for you at all?

Besides this, I believe the only thing that could justify this behavior would be a desynchronization in the AD of your site, which it's a matter of time to get correct or can be manually synced.

Please, let us know if the information above helps.

Hi there.  

 

A "blank/vanilla" avatar is shown in the place of my normal one, as shown above.  I was logged in and when viewing the page, my custom avatar image did not show up.  Is this clear?

When my coworker viewed that page, _my_ custom avatar image DID show up for him.

 

If AD for our site were desynchronized, wouldn't we both see the same avatar data , even if wrong?  One of us sees custom avatar images, and one does not...

I have same problem since few days... My coworkers are fine.

I change browser, and I have the same pb. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Team-managed projects

4 steps to get actual statuses on the Jira board.

Jira   is a powerful tool   that helps teams to plan, manage, and report on their work.   We love using Jira, especially for its ability to track issue progress. But how to monitor the...

1,231 views 10 14
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you