Domain validation

We are attempting to setup single sign on and going through the Domain verification stage. We have added the TXT token to the DNS record and submitted a "verification". Nothing happens - no response - no detail on what's happening. It has been two days now and same blank entry screen to validate domain. What is supposed to happen? How do you know it is working behind the scenes?

2 answers

I'm getting the same problem. did you get it working?

0 vote

It finally worked after weeks, but only with the website txt file insert. Very painful that there was no support, and documentation was limited.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Maarten Cautreels
Posted Thursday in Off-topic

Friday Fun: What's your favourite beer/drink

As a Belgian, beer-lover and home brewer, beer is one of my great passions. I love the fact that with just a few ingredients (usually just water, hop and malt) you can create so many different tastes...

281 views 38 9
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot