Assignee notification does not work, very strange

Hi

Very strange problem, below is the scenario:

User A assigns and issue to someone within a project by selecting Assign function and that assignee will get notification email, but if user A selects Edit and then assigns the issue then that would not send out notification to the assignee. Other users are able to assign issues in both ways and notifications work, this particular user A is the only one who has that problem. Checked all the rights, compared to other users, everything is identical, this does not make sense

Does anyone have any suggestions?

Thank you

2 answers

Have a look at the notification scheme. There must be an action sending a notifiication to the new assignee.

Hi

Thank you for your reply

I have checked, notification scheme is OK, other users do not have that problem, only 1 user, any more ideas?

Thank you

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Featured Groups

Tuesday tips & tricks: What is the Atlassian Community?

It's officially Tuesday, which means it's officially time for another tip to help you better navigate this space we call the Atlassian Community. 😄 I got a great question from community member, Sa...

138 views 6 8
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you