Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
Level
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Why won't Jira and Trello connect

Our organization is having issues connecting our Jira and Trello powerup. After we activate the powerup in Trello the connection hangs and never completes. It was working a few weeks ago, but has suddenly stopped. Is there anything that we could be doing incorrectly?

1 answer

Here is the window where we hang. 

 

2018-01-25_11-33-39.png

I'm experiencing the same issue.

Jira support was able to assist. Here is what they sent me after they resolved the issue. 

 

The Trello<>Jira integration requires there to be a Trello system addon installed in Jira. This is automatically installed and activated in all Jira Cloud instances, however, for some reason, there was a lag in when it was installed on your Jira instance. When you attempted to connect Trello to Jira, the Jira Power-Up attempted to "validate" your Jira URL to make sure it was capable of handing the integration. The results of that attempt were cached by the Jira Power-Up (it has a 2 day expiry) and so it was report that your Jira was invalid for up to 2 days. I did verify that your Jira has the Trello add-on... not sure why it was missing when you attempted it, but all I had to do was clear that validation cache then everything worked.

There was nothing you could do on your side to fix this on your own.

Like umutefiloglu likes this

Hi Bill,

It seems like I'm having the same issue. Sometimes I'm stuck on the screenshot above and sometimes I get the following response: "

Error while validating tenant and addon enabled"

Can you help please?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you