Service Desk Issue Record Missing Organization For Particular Portal-Only Customer

I have a portal-only user in JIRA Service Desk that is always missing the Organization on the Issue record when it is created. They belong to the Organization I expect them to. Other users in the organization correctly have the Organization populate. Other customers belonging to different organizations have their organizations populate as expected. Any thoughts as to the root cause and how to remedy?

Example.jpg

1 answer

I should have noted we use the hosted / cloud version of JIRA Service Desk.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Apr 17, 2018 in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

767 views 2 19
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you