Problem with Safari browser and Jira

Hi!

One of our user is using Safari version 10.1.2  with MacOS Sierra version 10.12.6 and he is having problem with Jira.

 see my screenshot attached.

Seems like Safari is not able to interpet some html code correctly in Jira Dashboard. 

 

We are using Jira version 6.2.7

anybody seen that before and knows whats causing this?

 

thanks in advance!

safari-problem.jpg

1 answer

0 vote

Hi Michael,

  1. Does this affect any other users?
  2. Does this happen in Safari in a Private Window?

You may want to start with a post on Apple's community titled Safari white box with blue question mark.

The other issue could be a JIRA language pack.  Take a look at the knowledge base article Characters Not Supported by ASCII are Being Displayed as Question Marks for more information and steps to potentially remedy this.

I would start there and see if the information above helps.

Cheers,

Branden

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Monday in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

626 views 6 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you