Hi people! I have trouble labeling users of jira in the comment issues. Stand @username and nothing appears. But other team members if they can. Clear history and cache does not work. I also tried it on Chrome (use this), IE and Mozilla. Know whether to configure something?

Thank you.

2 answers

This widget could not be displayed.

Hi Daniel,

From what I could understand, you are not able to mention issues on comments using the '@' sign, is that correct? If that is the case, could you please check the KB below and ensure all the requisites addressed there are in place?

Cheers,

Danilo

This widget could not be displayed.

Hi Danilo, after many tests we were able to fix the error through the link.

Thank you very much for your help. Regards!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

69 views 0 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you