LDAP authentication failing

Guys

I have recently upgraded my jira instance from 3.13 to 4.1.2. After the upgrade the LDAP authentication is not working although the internal directory authentication is.

I have checked the LDAP configurations and general configurations and matched it with the pre-upgraded ones and they all match.

Any ideas?

3 answers

1 accepted

Accepted Answer
0 votes
Yilin Mo Atlassian Team Jan 01, 2013

Have you checked the file osuser.xml? you should copy it from the original one to the upgraded instance.

Otherwise, both of them are EOL, maybe you can consider to upgrade to 4.4 or later :)

I think I have got the answer. I had an edited osuser.xml which i did not copy over after the upgrade.

And Rahul, when are you moving to later versions of JIRA? 4.1 is out of support time frame. And JIRA 5 is awesome with lot of cool features and nice UI.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 18, 2018 in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

21,625 views 2 7
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you