JIRA constantly wants to run the setup wizard everytime Edited

This is on a CentOS 7 box.

The machine was configured by a colleague and I was able to login. I am in the process of migrating Bugzilla to JIRA and due to some bad online advice (I believe it was minimally unnecessary), I re-ran the $JIRA_HOM/bin/config.sh script. I didn't change anything outside of saving and existing (which wrote out a dbconfig.xml).

But now when I access the server, JIRA thinks it needs to re-setup the database again. Why? What's worse is that if I zonk in the correct postgres parameters, JIRA complains the database is not empty (which it is not).

 What is going on? How do I get it to just use the database that is already there?

1 answer

1 accepted

Accepted Answer
0 votes

And of course, I ran that script as root so the permissions were wrong on dbconfig.xml. My bad.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 25, 2018 in Jira

Atlassian Research Workshop opportunity on Sep. 28th in Austin, TX

We're looking for participants for a workshop at Atlassian! We need Jira admins who have interesting custom workflows, issue views, or boards. Think you have a story to sha...

468 views 7 5
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you