I created a custom field with the wiki warkup renderer, but it's not working

I created a custom field (free text) and changed the renderer so it can handle wiki mark up.

When i went to the field and added text like:

#testing line

it did not use wiki markup. It should have showed 1. testing line, but it only showed #testing line

1 answer

1 accepted

0 vote

Your wiki markup is wrong - put a space between the # and the rest of the line.

Also, check around the field - if you have the configuration right, wiki fields will have a preview and help icons (small) nearby

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

3,203 views 13 19
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot