Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

How do I enable audio for JIRA training courses?

I recently purchased a few JIRA training courses and the audio doesn't seem to be playing on the videos. I tested the audio out on other websites (news sites, YouTube, etc) and there's no problem there. But when I log into my Atlassian account and begin the training courses, there's no audio. I completed the free courses for JIRA a few weeks ago and had the same problem, but those had captions/ subtitles so at least I knew what was being said in them.

I really hope someone can help me soon, I paid a lot of money for these courses and can only access them for 30 days.

1 answer

0 votes

The training courses are working for me.  Have you checked with a different browser, and made sure you are not muting or blocking the sound?

I actually sent an email to the Atlassian helpdesk and they told me that it had to do with certain browsers not supporting the training videos. I was using Firefox and ended up downloading Chrome, and now the videos' audio works perfectly! Thanks!

Tried Firefox, Chrome, Safari and no audio worked. This is really annoying. Is there an open Ticket?

This can't work! Downloaded the Video from "Opsgenie 101", its a MP4 File with NO AUDIO STREAM in it .... probably a export issue from the content creator. @Nic Brough _Adaptavist_  can you get into it?

here is the path for the Videofile:

https://scorm.servicerocket.io/packages/0242642c-a16d-4be8-9f2f-e46be2dd2638/scormcontent/assets/ynxbpCl-F1Ye1KZ9_transcoded--eDX9Q0sW_fl8Whz-intro%20to%20opsgenie.mp4

I have reinstalled audio drivers, browsers, edited registry, created some shortcuts with fancy parameters, changed the system audio settings, played with the sandboxed audio and.... finally I found the post above saying that some training videos do not have any audio stream (which surprisingly seems to be true). Great.....  

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you