Field's don't show up in dropdown

This question is in reference to Atlassian Documentation: Configuring the issue detail view

My custom field doesn't show up in the dropdown in General Fields. It seems to have the exact same field scheme, and other settings as an older custom field that is showing up. The fields are different in the sense that the old one is a simple dropdown list and the new is a project picker

1 answer

Hello!

That's definitely an odd one.  Have you performed a re-index of your instance since creating the custom field?

Thanks!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

184 views 1 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you