Custom field value not visible in Issue navigator

Despite adding this field in using ‘configure columns’ functionality we are unable to see this in our saved searches.

Note: Field is added on required screen(create, view ,edit etc).


2 answers

1 accepted

There are some workarounds for this here:

https://jira.atlassian.com/browse/JRA-30818

It looks like it is a bug...

More info here:

https://jira.atlassian.com/browse/JRA-9367

Ramiro, Thanks for you prompt response the issue is resolved by changing the context to all issues types..

Hi, the problem is that your filter has only to include the issue types that have this field configured for them. If it's listed an issu type that don't has this issues then it won't be shown in the issue navigator.

Hope this helps!

My filter contains the issue types which are holding the field value

If you are using v5.2.x can you select on the tool option on the Issue Navigator the option "Use my column order"

I am using 5.2.7.. but i dont find option as you said.. under tools i could only see "all Issues" and "configure Column"

In my case this option is showed when I save the filter with my column configuration and then I select it from my filter list... It gives me the possibility to choose another column configuration or then one is used in the filter.

Docs here:

https://confluence.atlassian.com/display/JIRA/Using+Filters#UsingFilters-Managingotheruser'ssharedfilters

Almost in the bottom it explains what I'm saying...

yes this may be the reason.. i could see Jira prompt for reindex. anyhow i will update you once the reindexing is done.. thanks for your prompt response

Just in case try to do a reindex, always recommended when there are changes on customfields

After couple of refresh without changing anything the field is visible now. but the full column shows as blank for all the issues. even though some of the issues contains the value. i am able to see when i right click on issue and view the issue.

No luck after re-index.. Custom field is visible, but it's not showingup the values in it.

From what I could read it sound familiar to me. We had a similar situation with two fields with the same name. One was in the filter but did not show the content of the one in the screen. Could you check if that field name is unique?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Apr 17, 2018 in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

795 views 2 19
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you