Continuously getting error "Add-on Zephyr for JIRA Cloud is not responding"

I am continuously getting message on screen "Add-on Zephyr for JIRA Cloud is not responding.Wait or Cancel ?". Can someone please let me know how to get out of this issue.

Also my already created tests are not loading properly. Test details are missing.

 

1 answer

Hi Rajinder,

I think it might be related with the add-on connector somehow.

So, could you please re-do the connection from scratch?

You can try to follow this guide:

Also, please contact Zephyr support, here's their support address:

Thanks!

 

Cheers!

Andre

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

Meet the AUG leaders of Northern Virginia

@Rachel Wright (Jira Genie), @Billy Poggi (AUG NOVA, DC), and @Dana Jansen (Confluence Queen) are just some of the folks that lead one of the world's most active Atlassian User Group (AUG)....

131 views 5 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you