Comment Required Validator not working

Hi there,

So on a couple of the transitions I have added a comment required validator in the work flow. However, when working on a bug, even after I have added a comment, the validator error appears when I try to update the workflow. As far as i can tell I am doing everything necessary, so any help much appreciated!

2 answers

0 vote

Could you let us know what the error message says?

How's your comment validator settings for the transition are set? You can paste your settings here and we can analayze from there!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in Jira

Join our webinar: How 1B+ feature flag events helped us build the new Jira

Every time you release software, there's a bit of risk – that there's a bug, that something breaks, or that the feature doesn't resonate with customers. Feature flagging helps make high stakes s...

91 views 0 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you