Cloned issue missing field value

Hi,

The situation is the following:
We have different kind of issue types. When I create a new issue as issue type lets say "Client" you have to fill several required fields. When you are done the issue appears in the overview and another field "task type" is automatically filled with a default value of "client task" as set up in the workflow. 

So far everything works perfectly fine.

When I clone the issue however, the value of the field "task type" which is "client task" is not beeing cloned and the field is empty. 

I want it to clone that value as well. How do i do that?

Thank you very much in advance!

0 answers

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

3,129 views 13 19
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot