Certain Issues Not Appearing in "Assigned to me" Widget

This is a very strange problem.

I have certain Issues that are not appearing in the "Assigned to me" widget. This is effecting all users!

I cannot see any specific problems with the issues or differences from others. ALSO, if I "Clone" the issue, the new version of the issue appears in the Widget.

Any ideas?

2 answers

1 accepted

Are those issues closed (have a resolution set)? The "assigned to me" gadget only shows open issues...

Cheers

Christian

do you have Assign Issues permission on project permission scheme?

check this doc

https://confluence.atlassian.com/display/AOD/Managing+Project+Permissions

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

60 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you