Attachments are not displayed properly (Plug-in error)

All the issues created until last week were ok and displayed all attachements properly. But begining from this week, if i add new attachments, no matter in old or new issues, below error message showed up, how do you solve this issue?

Error rendering 'com.atlassian.jira.jira-view-issue-plugin:attachmentmodule'. Please contact your JIRA administrators.

2 answers

0 votes

I'd raise this with Atlassian OnDemand support - they need to read the log files to find out what's wrong.

I'd also suggest you to ask around if your colleagues with same rights are facing the same issue. It worth, too, to use different browsers and PC. If this does not help, you could submit a support request through SAC with all necessary details.

Hope that helps !!!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Jan 08, 2019 in Jira

How to Jira for designers

I’m a designer on the Jira team. For a long time, I’ve fielded questions from other designers about how they should be using Jira Software with their design team. I’ve also heard feedback from other ...

1,262 views 5 10
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you