Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,360,105
Community Members
 
Community Events
168
Community Groups

Issue with automation linking erroneously

hi, we have an automation that is supposed to link issues from a different project and it seems to have worked incorrectly for the first time where it linked issues that dont seem that should have passed the rules. Did the system work incorrectly or is there something wrong in my automation. 

2 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted
John Funk Community Leader Sep 12, 2022

Hi Jon,

Can you share the rule you  have and the audit log for when you run it? 

i figured out the issue. i needed to add a condition that if the field was empty it would not pass. thanks though! 

John Funk Community Leader Sep 14, 2022

Great! Glad you figured it out.

0 votes

Hi @Jon 

Share your rule here and explain the logic that should be used to link the issues.

Ravi

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
STANDARD
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS
Community showcase
Asked in Jira Work Management

CLOSED Ask Me Anything (AMA): Project management at scale with Design Lead James Rotanson

UPDATE:  It's a wrap for our first community AMA on Jira Work Management. Thanks to everyone for taking part and sharing. Feel free to keep the discussion going! Share your questions now Hi...

1,013 views 18 11
View question

Atlassian Community Events