Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

JIRA Service Desk - Public Cannot Login or Reset Passwords Edited

Hi. I'm running JIRA Service Desk (JIRA V7.3.6 with Service Desk V3.5.0) and there is a very strange bug with the system. If I go to 'Applications' -> 'JIRA Service Desk Configuration' -> 'Public signup' and enable 'Yes, project administrators can allow anyone to email the service desk or raise a request in the portal', the public can sign up fine and everything works as it should.

However, if I leave JIRA Service Desk running with this setting for about 5 or 10 minutes (it varies though) the 'Sign up for an account' links and even the 'Forgot your password?' links stop working. I literally click on them and they do nothing.

The URL it goes to is "servicedesk/customer/user/signup", but it does not load. There's no error screen or anything.

Any help is appreciated. Like I said however, this does work when I re-toggle the 'Yes, project administrators can allow anyone to email the service desk or raise a request in the portal' button in the 'JIRA Service Desk' -> 'Configuration' options screen from the admin panel, but it will only work for the public for maybe 5 or 10 minutes.

Thanks.

1 answer

I upgraded to JIRA V8.0.2 and Service Desk V4.02 and it still does the same thing. Could this be because there isn't enough memory on the server? Windows says it's at 98% RAM usage so there's only about 200 MB left (which would be system reserved anyway so JIRA can't touch it). I find it very odd though that it can't load that particular page though and everything else works fine.

 

EDIT 1: Okay, I found out that if I right click on the URL and go "Open in Private Browser", it loads. Could this be a cookie or cache issue?

 

EDIT 2: Right, seems like it's a Firefox browser issue. I tried it on Chrome for iOS from a different IP (via 4G Mobile Data) and I used Opera from my same IP address where Firefox was failing and it loads fine. Can we get an Atlassian member to confirm this might be a CSS markup or HTML code issue in Firefox??

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Jira Software

Presenting the "Best of 2020" Jira Software roundup!

Catch up with Atlassian Product Managers in our 2020 Demo Den round-up! From Advanced Roadmaps to Code in Jira to Next-Gen Workflows, check out the videos below to help up-level your work in the new ...

4,922 views 6 15
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you