Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Fix Version field disappears

I am writing stories for an Epic and do not have the option to set the Fix Version. When I go to configure the issue layout, I have moved Fix Version from Hide When Empty to the context fields, and while the page is loading it is visible, however, when the page fully loads the option disappears. I am unable to set the fix version for either a story or the Epic. 

 

Again, the Fix Version field shows while the page is loading (blue bar along the top of the screen), but once fully loaded it disappears. 

 

Screenshots are below showing the page loaded without the Fiv Version option, and while the page is loading, still displaying the Fix Version option. 

loaded.pngloading.png

1 answer

0 votes

Hello @John Maner ,

Thanks for the info and this looks like a new Bug. 

I can reproduce the behavior if the user viewing the request does not have the resolve issue Project Level Permission.  So currently the only workaround I could come up with would be to grant the project permission to any user that requires visibility of the field when empty, however, do note that the field is populating once a value is set for the field so only users that cannot set the field cannot see the field when empty.

Basically, the Field is hidden when empty for users that do not have permission to set a value for that field but does display when empty for users that do have permissions set to update the version.

I created a Bug Report at the following link to track the issue, can you double-check and verify this lines up with what you are seeing:

Regards,
Earl

hello @Earl McCutcheon 

we have the same issue here. but the fixVersion only disappeared on bug issue type (create screen). please be informed that create screen is the same as edit and view screen. i have checked everyone has Resolved Issue permission. i think this issue started to happen after we updated to jira version to 8.12.0. before this we were in version 7.12.3

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
PREMIUM
TAGS
Community showcase
Published in Trello

🏊‍♀️ Atlympic Event: Trello

Hello Community!  Quick disclaimer: We are running a contest on Community (The Atlympics!) from July 23rd - August 8th of 2021. If you are interested in participating in this contest (prizes! ...

114 views 1 12
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you