Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
Level
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

ScriptRunner: Custom scripted field does not appear in the Script Fields admin page

I searched the questions, but couldn't find an answer to this question - Please point me to the answer if it has already been solved.

I followed the directions on the Adaptivist ScriptRunner Script Fields documentation page, although the custom field is not showing up on the Script Fields admin page.

The custom field is not using an indexer - i.e. none is selected for Search Template

The Script Fields page quickly clocks under the Name column, but then does not show any script fields.

When viewing the console for the page, there is an error being displayed:
Failed to load resource: the server responded with a status of 500 ()

Has anyone experienced this error?  If so, how did you resolve this issue?

Attached is a screenshot of the generic stack trace for the 500 error

jiraQuestion.PNG

 

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Which version of scriptrunner?

I would try to delete the custom field to see if this restores your ability to view the script field page.

  • Go to Admin -> Issues -> Custom fields
  • Search for the script field you created
  • Make sure the type is "Scripted field"
  • Delete the custom field.

Then go back to the scripted page. If it loads correctly without error, try to create a new scripted field.

Version 4.3.13

That's pretty far behind. I think your first troubleshooting step should be to get the latest version.

Thanks for the response - Deleting the custom field worked to reset the script fields page, but it still shows an error when adding a new scripted field.  I will update to the latest version and go from there.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Confluence

⚡️NEW Group for Confluence Cloud Admins

Calling all Confluence Cloud Admins!  We created a new Community Group to support your unique needs as Confluence admins. This is a group where you can ask questions, access resou...

109 views 2 9
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you