Hi,

The Boards views don't show anything except from header and footer, see screenshot, and when I look at the console from firefox, it shows a lot of javascript errors :

image2016-9-2 14:29:39.png

 

Issue Navigator and Dashboards still work.

 

Thank you

 

3 answers

1 accepted

1 vote
Accepted answer

Since it is a Cloud installation, we can rule out customization. I suggest you raise a support ticket with Atlassian. Maybe an update overnight broke it.

0 votes

Hello Clément,

Have you tried in a different browser? Was it working before?

Hello,

Everything was working fine until this morning.

I've tried Firefox on Linux, Chromium on Linux, and Google Chrome on Windows.

The Google Chrome on Windows is on a colleague's computer, but with his account he doesn't have the issue.

It seems related to my account...

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Friday in Jira Service Desk

Looking for anyone who has switched from Zendesk to Jira Service Desk

Hi Community! The Jira Service Desk marketing team is looking for customers who have successfully switched from Zendesk to Jira Service Desk!   We’d love to hear your thoughts on the pros and ...

156 views 8 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you