Assignee not assigning to user in transition, why could this be?

Hello,

I have a screen with Assignee as an option, however, it is not assigning to user selected. The default assignee shows myself. I've created a completely new screen and it does the same thing. I have other transition screens where the Assignee option does work but for this instance it does not.

Any insight?

Below show transition where it is occurring

 

image2017-1-11 13:36:31.png

image2017-1-11 13:39:8.png

image2017-1-11 13:34:54.png

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.

Hi Davina Tsosie

As a quick check - "Have you checked your post-functions on this transition to see if it is overwriting the change made on the screen with a set value?"

Hope this helps 

Phill

That was it. Some way or another Assign to lead developer was set as a post function.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

168 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you