Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,467,605
Community Members
 
Community Events
177
Community Groups

Infinite login loop when using Brave Browser

Using the latest brave web browser I am infinitely re-directed between https://id.atlassian.com/ and https://start.atlassian.com

I have tested on Chrome and it works just fine. What is odd is that I can log into Atlassian using brave on different Jira accounts. I have tried deleting my cookies. 

 

In the end the I had to navigate to https://id.atlassian.com, click the stop button so that I did not get re-directed to start.atlassian.com, then disable add blocking in brave. Finally after I did that it worked.

 

I think if the application cannot work with add blockers, there is something flawed with the design. 

1 answer

1 vote
Daniel Eads Atlassian Team Oct 05, 2020

Hi, welcome to the Community!

Jira Cloud uses id.atlassian.com for authentication before passing your session back to the actual Jira site at your <site>.atlassian.net. Brave's Shield by default blocks cookies between domains. Since these are different domains, the Shield settings in Brave don't apply cleanly across the application - even if you've disabled Shield at one point, it takes a couple prods of Shield tweaking to get everything flowing well.

This isn't unique to Atlassian; I've reported this issue to Brave and noted many other sites reporting the Shield cookie blocker breaking IAM. It's notable that uBlock Origin, Disconnect, etc. don't have the same effect that Brave Shield does here. Hopefully it's sorted and "just works" soon.

In the meantime, you can follow the instructions on this post for deactivating shields in all the necessary places.

Cheers,
Daniel

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events