Dobrý den,
rád bych požádal o sloučení dvou účtů, které byly vytvořeny pro stejnou e-mailovou adresu.
Původně jsem se přihlásil pomocí e-mailu a vytvořil lokální účet (přihlašování heslem).
Později naše organizace aktivovala SSO. Po prvním přihlášení přes SSO jsem vytvořil druhý účet, který je spravovaný SSO a má přiřazená správná administrátorská oprávnění.
Když se snažím přihlásit nyní, systém mě automaticky přihlašuje na původní lokální účet, kde nemám žádná admin práva. Nemám možnost vybrat přihlášení přes SSO.
Správná oprávnění mám ale na SSO účtu, ke kterému se kvůli této situaci nedostanu.
Prosím o sloučení těchto dvou účtů do jednoho a ponechání SSO účtu jako primárního , aby:
zůstal správně napojený na naši SSO autentizaci,
byla zachována všechna administrátorská oprávnění,
lokální účet byl odstraněn / převeden.
Na koho se mám obrátit?
Dobry den @Filip Živný and welcome to the Community.
Navrhujem obratit sa priamo na Atlassian Support https://support.atlassian.com/, spravidla je mozne po zadani nacionalii a par dalsich udajov otvorit moznost chatu s zivym clovekom.
Mal som svojho casu podobny problem vo svojej sukromnej Atlassian org - federated login cez Google a zaroven login cez email. Siel som cez support a ucty zlucili.
Prihlaste sa do Supportu pod uctom, do ktoreho mate pristup.
Support bude vediet overit Vasu identitu a zlucit ucty. Ak ste adminom SSO nemal by to byt problem. Myslim, ze riesenim bude zrusit SSO spravu nad emailovou adresou, ale necham to radsej na Atlassian.
Ak nie ste spravcom SSO, tak by som to urcite riesil v prvom rade v ramci vasej organizacie s Adminom.
Inak, toto je verejne user forum a ani ja ako Atlassian Champion nemam pristup do Vasho uctu :)
Kris
You must be a registered user to add a comment. If you've already registered, sign in. Otherwise, register and sign in.