Я звертаюся до вас, бо зіткнувся з проблемою і мені дуже потрібна ваша допомога. Я втратив доступ до своєї робочої електронної пошти та облікового запису на платформі, і не можу знову ввійти.
Коли я намагаюся увійти, я отримую таке повідомлення:
«Ваші налаштування входу не відповідають політиці двоетапної перевірки вашої організації. Зверніться до свого адміністратора для отримання додаткової інформації».
І... та сама проблема, яка виникає в мене, коли я намагаюся увійти до свого облікового запису Jira. Схоже, щось із двоетапною перевіркою не відповідає вимогам, тому я не можу пройти процес входу.
Чи не могли б ви допомогти мені відновити доступ або підказати, що робити далі?
Я буду дуже вдячний за будь-які поради — і, будь ласка, повідомте мене, якщо вам потрібна якась інформація з мого боку.
Заздалегідь дякую вам за вашу підтримку.
З найкращими побажаннями, Maryna
Привіт, Maryna,
Ласкаво просимо до спільноти Atlassian.
Схоже, що адміністратор вашої Atlassian-організації вимагає обов’язкову політику двоетапної перевірки. Іншими словами, після того як ви вводите своє ім’я користувача та пароль, система надсилає ще один запит на підтвердження — найчастіше на вибраний вами пристрій (адміністратори зазвичай дозволяють користувачам обрати, чи використовувати іншу електронну пошту, телефон (SMS), або застосунок для автентифікації (Google, Okta тощо)).
Відповідальність за налаштування цього процесу лежить на співробітникові.
З мого досвіду, деякі співробітники пропускають це повідомлення через відсутність на роботі тощо.
Зверніться до адміністратора Atlassian-організації у вашій компанії (зазвичай це відділ IT або DevOps), щоб отримати допомогу.
(Atlassian Organization — це хмарне середовище Atlassian, яким керує ваша компанія. Організація зазвичай включає Jira, Confluence та інші додатки Atlassian.)
Hello Maryna,
Welcome to the Atlassian Community.
It seems that your Atlassian Organization admin mandates two-step verification policy. In other words, after you enter your user name and password, the system sends another verification request - most often to the device of your choice (admins often allow users to choose whether to use another email, their phone (text message), a verification app (Google, Okta, etc.)
The onus on setting it up is on the employee.
From my experience, some employees miss the memo due to absence at work, etc.
Contact your Atlassian Org admin in you company (usually IT, DevOps department) for assistance.
(Atlassian Organization - the Atlassian cloud environment managed by your company. Organization typically includes Jira, Confluence and other Atlassian apps.)
Зверніться до адміністратора Atlassian-організації у вашій компанії (зазвичай це відділ IT або DevOps), щоб отримати допомогу.
(Atlassian Organization — це хмарне середовище Atlassian, яким керує ваша компанія. Організація зазвичай включає Jira, Confluence та інші додатки Atlassian.)
Contact your Atlassian Org admin in you company (usually IT, DevOps department) for assistance.
(Atlassian Organization - the Atlassian cloud environment managed by your company. Organization typically includes Jira, Confluence and other Atlassian apps.)
Thank you sincerely, Kris Klima _K15t — that’s the problem: it’s impossible to access the email to contact the administrator. The verification code is sent to the work email, which I cannot access. Access via the code sent to my phone number is rejected for the same reason.
I created this account so I could ask through the community how to restore access. But I have already lost hope.
Щиро дякую Kris Klima _K15t - в тім і проблема, що неможливо зайти в пошту для зв'язку з адміністратором. Код підтвердження приходить на робочу пошту, у яку немає доступу. Доступ через код на номер телефону - відхиляється з тієї ж причини.
Я створила цей аккаунт, щоб мати змогу запитати через комьюніті як мені відновити доступ? Але, я вже втратила надію.
You must be a registered user to add a comment. If you've already registered, sign in. Otherwise, register and sign in.
You must be a registered user to add a comment. If you've already registered, sign in. Otherwise, register and sign in.