Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,459,450
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

alert is Firing in grafana but not received in opsgenie

Edited

Everything is perfectly configured in grafana like label , Data source ,contact point and Notification policies as well  everthing and alert is firing in grafana but not receiving in opsgenie but Test alert is getting in opsgenie?can any one help here.

1 answer

1 vote
Nick H Atlassian Team Jan 12, 2023

Hi @Puspaketu Nayak ,

My colleague published a Community Article that might help with identifying why an Opsgenie alert was not created. You can review that here:

Integration not creating Opsgenie alert

 

The best place to troubleshoot an issue like this is the Logs tab. If Opsgenie is receiving requests from Grafana, they'd log even if there were errors. If no requests are being received, then it's most likely a minor misconfiguration on the Grafana side.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
TAGS

Atlassian Community Events