Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,365,727
Community Members
 
Community Events
168
Community Groups

Teams v2: assign [tinyID1 tinyID2..] to [user] returns null

I really like the Teams v2 bot, and I would like to use it to assign alerts to different members of my team. How ever when trying to assign a task to even myself, the bot simply returns null.

Näyttökuva 2021-4-20 kello 19.17.17.png

 

For this I thought I might need to run the

```

@[deleted] connect

```

command. The bot gives me the link, but when I enter it I get


Näyttökuva 2021-4-20 kello 19.40.39.png

 

Is the connect necessary for commands like "assign", and how do I get a new authentication link? I've tried running the "connect" command multiple times, but the authentication always fails.

1 answer

0 votes

Hi @paavo.hemmo ,

Thanks for reaching out. A few things to note;

Your screenshot shows your account using the EU MS Teams app - so you will want to use the @OpsgenieEU command vs. using what you shared in your comment.

As for assigning the alert to another user - they will have to already connected their account in MS Teams using the @OpsgenieEU command (@Opsgenie assign).

To assign the alert to your self, make sure you have connected / authenticated your account, then assign it using your Opsgenie email - and not your Full name:

msteamscomm1.jpg

Oh thank you! Using the user's email worked! I was using the "@OpsgenieEU connect", I just typed it wrong in the post, my bad. 

Like Nick H likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
TAGS

Atlassian Community Events