when i try to clone an issue I have a problem. See the details below. Thanks

Détails techniques

Numéro de référence du log : 343ec51d-4f17-431f-8175-65d76eb703db

Cause

URL du référent: https://jra.r7.a.bbg/browse/SDNEO-20

java.lang.NullPointerException: null value in entry: summary=null
java.lang.NullPointerException: null value in entry: summary=null
	at com.google.common.collect.CollectPreconditions.checkEntryNotNull(CollectPreconditions.java:33) [guava-18.0.jar:?]
	at com.google.common.collect.SingletonImmutableBiMap.<init>(SingletonImmutableBiMap.java:39) [guava-18.0.jar:?]
	at com.google.common.collect.ImmutableBiMap.of(ImmutableBiMap.java:57) [guava-18.0.jar:?]
	at com.google.common.collect.ImmutableMap.of(ImmutableMap.java:80) [guava-18.0.jar:?]
	at com.atlassian.jira.bc.issue.DefaultIssueService$2.getFieldValuesHolder(DefaultIssueService.java:581) [classes/:?]
	at com.atlassian.jira.issue.fields.SummarySystemField.validateParams(SummarySystemField.java:114) [classes/:?]
	at com.atlassian.jira.bc.issue.DefaultIssueService.validateClone(DefaultIssueService.java:595) [classes/:?]
	at com.atlassian.jira.web.action.issue.CloneIssueDetails.doValidation(CloneIssueDetails.java:173) [classes/:?]
	at webwork.action.ActionSupport.validate(ActionSupport.java:391) [webwork-1.4-atlassian-30.jar:?]
	at webwork.action.ActionSupport.execute(ActionSupport.java:162) [webwork-1.4-atlassian-30.jar:?]
	at com.atlassian.jira.action.JiraActionSupport.execute(JiraActionSupport.java:63) [jira-api-7.2.4.jar:?]
	at webwork.interceptor.DefaultInterceptorChain.proceed(DefaultInterceptorChain.java:39) [webwork-1.4-atlassian-30.jar:?]
	at webwork.interceptor.NestedInterceptorChain.proceed(NestedInterceptorChain.java:31) [webwork-1.4-atlassian-30.jar:?]
	at webwork.interceptor.ChainedInterceptor.intercept(ChainedInterceptor.java:16) [webwork-1.4-atlassian-30.jar:?]
	at webwork.interceptor.DefaultInterceptorChain.proceed(DefaultInterceptorChain.java:35) [webwork-1.4-atlassian-30.jar:?]
	at webwork.dispatcher.GenericDispatcher.executeAction(GenericDispatcher.java:225) [webwork-1.4-atlassian-30.jar:?]
	at webwork.dispatcher.GenericDispatcher.executeAction(GenericDispatcher.java:154) [webwork-1.4-atlassian-30.jar:?]
	at com.atlassian.jira.web.dispatcher.JiraWebworkActionDispatcher.service(JiraWebworkActionDispatcher.java:141) [classes/:?]
	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServle

2 answers

0 vote

Hi Manuel,

  • Does this happen in all Projects
  • Does this happen with all users, e.g. Admin and non-admin?

In the past when I've seen this there have been a couple causes:

  1. A permissions issue
  2. The Summary field is not on a necessary screen

If you can confirm admins and non-admins alike run into the same issue, the next step is going to verify the Summary field exists on all the screens such as the Create Issue Screen.

Cheers,

Branden

Thank you for your answer, I confirm that all users have the same problem.

I'm going to verify the summary field.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

904 views 3 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you