Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

issue siderbar is gone...

hi, Jira team.

 

When I clicked an issue before, a sider bar like the following picture is shown on the right.

 

스크린샷 2020-12-10 오후 2.29.28.png

 

But now this sidebar doesn't appear.. like this.

스크린샷 2020-12-10 오후 2.32.26.png

How can I fix it?

1 answer

0 votes
Brant Schroeder Community Leader Dec 10, 2020

@youngjae.p 

Welcome to the Atlassian community.  Can you please clear your cache and see if this resolves the issue.  If it does not is it happening on all issue or just issues that are closed?  

I had cleared the browser cache but still happened.

it happens on all issue..

it happens when using other browsers.

Brant Schroeder Community Leader Dec 21, 2020

can you share a screenshot?

I will show my video. Whenever I refresh, the sidebar appears on the right and immediately disappears.

https://drive.google.com/file/d/1IydwSc12eWxrIfH7WZx_X_DcMqbNAIDy/view?usp=sharing

 

please help me.

Brant Schroeder Community Leader Dec 29, 2020

Looking at what you shared it looks like you are on server and onsite.  You also are behind a firewall.  Are you the only one having this issue or is everyone who is using Jira?  I am thinking that it is a firewall or proxy rule that is blocking something on load.  Can you hit F12 on your browser, select console and do a refresh.  Are there any errors there?

Thanks for your support.

I have tried that. so, I found an API failed. is it the reason?

Using a different browser gives the same results(side-bar is gone), and using a different computer gives the same results.

 

I will attach a screenshot.

 

스크린샷 2021-01-05 오후 10.35.54.png

 

[console]

스크린샷 2021-01-05 오후 10.45.37.png

Brant Schroeder Community Leader Jan 05, 2021

I am wondering if it is an app that you have installed that is causing the issue.  Have you tried running is safe mode and seeing if the side bar comes back?  https://confluence.atlassian.com/upm/disabling-and-enabling-apps-273875716.html

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you