Why are my users not populating

In different areas where I need to set users it is saying no names and when I try to type in the username nothing comes up, this is the same for a number of my team members. 

Please help

1 answer

0 vote

This sounds like you do not have "browse users" permission.  Log in as an administrator and check that you have the permission - go to Admin > Global Permissions and check the groups who can browse users (unless you have a good reason not to expose the full list of users to everyone, a lot of us simply put "jira-users" in there, so it's global)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Posted 7 hours ago in Jira

We want to know what Jira Service Desk apps you're using!

Hi Community! My name is Amir and I’m on the Jira Service Desk product marketing team at Atlassian. Our team would love to understand how you’re leveraging our ecosystem for Jira Service Desk. Wha...

25 views 0 5
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you